Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Pia Tjelta klar for mystisk dramaserie på Viaplay

[Skrevet av: Pål Frostad den 27.02.2018]

Viaplay har fått med Pia Tjelta på strømmetjenestens nyeste prosjekt: Hidden – Førstefødt. Den nye dramaserien formidler en verden bestående av hemmeligheter og overnaturlige krefter.

Bilde copyright Jonathan Mathew/Viaplay. Bilde av Izabella Scorupco.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Hidden er en thriller som preges av det uforklarlige og overnaturlige. En skjult verden midt i et mørkt og regnfullt Stockholm. Historien er basert på romanen Förstfödd, skrevet av Filip Alexanderson.

I serien ser vi Pia Tjelta i rollen som den kompromissløse individualisten Leander, en av de farligste krigerne i den skjulte verden. Hun spiller mot de to hovedrolleinnhaverne Izabella Scorupco (GoldenEye) og August Wittgenstein (Das Boot).

Serien er skrevet av Björn Paqualin (Okkupert) og Jonathan Sjöberg. Med på rollelisten finner vi også blant andre Simon J. Berger (Tørk aldri tårer uten hansker) og Anders Mossling (Yarden, Broen).

Den nye Viaplay-originalen er produsert i samarbeid med Yellowbird, et av Skandinavias ledende produksjonsselskap som står bak en rekke internasjonalt anerkjente serier, blant annet Okkupert, Millenium og Wallander.

Hidden – Førstefødt har nordisk premiere senere i 2018 eksklusivt på Viaplay.

Kilde: Viaplay Norge

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.