Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Game of Thrones-skapere skal skrive ny Star Wars-trilogi

[Skrevet av: Pål Frostad den 11.02.2018]

Star Wars er i vinden for tiden etter at Disney tok over roret. Det virker som om Disney satser på kvalitet. Nå har de også fått med seg David Benioff og D. B. Weiss, som er manusforfatterne bak suksess-TV-serien Game of Thrones. Sammen skal de skrive en ny Star Wars-trilogi. Scroll ned å få med deg flere detaljer rundt den kommende trilogien.

Bilde/copyright: 2017 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved. (Star Wars: The Last Jedi)


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

David Benioff og D. B. Weiss skal skrive en ny Star Wars-trilogi som skal stå helt på egne bein. Det vil si at den ikke vil være en del av Skywalker-trilogien eller Johnsons trilogi. Men du må smøre deg litt med tålmodighet før du får se filmene på kino. Det fordi det er en stund til Disney kommer til å rulle ut første film fra GOT-manusforfatterne.

Men fortvil ikke fordi du vil få Star Wars-filmer på løpende bånd i mellomtiden. Forløpig er det kommet to offisielle Star Wars-filmer og den tredje er på vei og kommer i 2019 med selveste J. J. Abrams bak roret. Etter det kommer det ytterligere tre filmer som danner en ny trilogi med Rian Johnson som stod bak Star Wars: The Last Jedi  Og mellom alle de filmene kommer det også spinnoff-filmer i Star Wars-universet. Neste ut er en film om Han Solo som kommer 23. mai 2018.

Og etter det kommer endelig den omtalte nye trilogien med skaperne bak Game of Thrones. Med andre ord har David Benioff og D. B. Weiss god tid på å gjøre seg flid med manus til de kommende Star Wars-filmene som skal sikre suksess for Disneys Star Wars-eventyr. Det lover også godt at Weiss og Benioff er svorne Star Wars-fans. Med andre ord er nok dette som en guttedrøm som går i oppfyllelse når de selv blir en del av Star Wars-maskineriet.

[ Kilde: Filmweb.no ]

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.